PODuusi4

Passion Of Dance

Tanssi on ihmiselle yhtä luonnollinen tapa liikkua kuin kävely. Antautuessaan musiikille voi tanssin kautta ilmentää tunteitaan ilman sanoja ja päästä kosketuksiin syvimmän olemuksensa kanssa. Syvältä sisimmästä löytyy myös intohimo, joka yhdistää jokaista tanssijaa lajista riippumatta.

Yhdessä Suuri Sydän -tapahtuman kanssa järjestettävä Passion of Dance tuo kokonaisen päivän sielut sytyttävää liikettä Logomoon 26.8.2017 ja avaa ovet tanssin intohimon maailmaan yli lajirajojen. Tule, syty, inspiroidu ja nauti päivästä luentojen, workshoppien ja muiden tanssijoiden kanssa tutustuen tanssin rajattomaan maailmaan.

Kaikki tanssikoulut, tanssijärjestäjät, yhdistykset ja yritykset on kutsuttu suurella sydämellä tapahtumaan! Osallistua voi näytteilleasettajana, mainostajana käsiohjelmassa, sponsorina tapahtuman etusivulla tai vaikkapa tuoda tanssikoulustaan tanssiesityksen Logomo salin lavalle! 

Passion Of Dance järjestetään Suuren Sydämen tanssillisena oodina 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Laitetaan yhdessä koko Turku tanssimaan suurella sydämellä!

Ohjelmassa mm. luentoja, tanssia monessa muodossa, sekä tanssiesityksiä!

Logomo Sali

Logomo salin päälavalla nähdään päivän aikana huikeita tanssiesityksiä tunnin välein, aina luentojen väliajalla! (Ohjelma päivittyy)

Klo 11:15 – 11:30

  • Dragún Irish Dancers ry

Turkulainen irlantilaisen tanssin yhdistys Dragún Irish Dancers ry perustettiin v. 2010, mutta ryhmä on keikkaillut eri kokoonpanoilla jo vuodesta 2006. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä irkkutanssin tuntemusta Turun seudulla ja tarjota edullisia mahdollisuuksia harrastaa lajia. Yhdistys keikkailee mielellään ja järjestää myös omia näytöksiä. Parhaillaan valmisteilla on näytös ’Metsänpeitto’ maaliskuulle 2018. Seuraava alkeiskurssi (5 kertaa) alkaa ma 28.8.17 klo 20. Lisätietoa dragun@dragun.fi ja www.dragun.fi. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan!

 

Klo 12:15 – 12:30

  • Juho Päivinen ja Mari Munne, Boogie Woogie (hidas)

Juho ja Mari ovat turkulainen Rock’n’Swing -tanssipari ja heidän päälajinsa on Boogie Woogie. Pari on tanssinut yhdessä neljä vuotta mutta sitä ennen kumpikin tahoillaan lapsesta saakka. Tämän vuoden saavutuksiin kuuluu Boogie Woogien saralla SM -kulta, PM -hopea, EM -neljäs sija sekä maailman cupin osakilpailun pronssi. Juho ja Mari ovat tällä hetkellä Suomen parhaiten menestyvä pari lajissaan ja tavoittelevat maailmanmestaruutta seuraavien vuosien aikana.

www.facebook.com/juhojamari

  • glamGRLS’n’pantyHOES!

glamGRLS’n’pantyHOES on turkulainen showburlesque –tanssiryhmä, jonka esitykset huokuvat räväkkää ja tyylikästä kabareetunnelmaa.
glamGRLS’n’pantyHOES esiintyy tilauksesta erilaisissa juhlissa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lisäksi tämä seitsemästä naisesta koostuva ryhmä ohjaa tanssitunteja tapahtumissa, TYHY –päivissä, polttareissa sekä omissa workshopeissaan.

www.facebook.com/glamgrls

 

Klo 13:15 – 13:30

  • Tanssistudio Centro

Tanssistudio Centro on laadukas tanssikoulu Turussa. Tarjoamme soolotansseja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä paritanssia, mm. lavatanssi- parilattari- ja häätanssikursseja. Ammattitaitoiset opettajamme opastavat tanssin saloihin! Tutustu Centron tunteihin ja valitse itsellesi sopiva tanssimuoto. Kävele sisään- tanssi ulos!

www.tanssistudiocentro.fi 

 

  • Åbolly turkulainen Bollywood-tanssikoulu / Åbolly Dancers

Åbolly on Teija Aholan perustama bollywood-tanssikoulu, jossa opetusta annetaan alkeis- keski- ja jatkotasoille Turussa ja Naantalissa. Tanssikoulun edistyneistä oppilaista koostuva ryhmä Åbolly Dancers esiintyy aktiivisesti monenlaisissa tilaisuuksissa.

www.abolly.com

 

Klo 14:15 – 14:30

  • Boogie Woogie juniorit

Samuel ja Elise Vaulimo ovat 10- ja 9-vuotiaat sisarukset jotka ovat treenanneet ja kilpailleet swing-tansseja yhdessä nyt kaksi vuotta. He ovat tämän vuoden ikäkausimestareita junioreiden Boogie Woogiessa.

Heidän edustamansa seura on Rock’n’Roll Dance Club Comets ry www.comets.fi

Mukana tanssimassa myös Ville Lahtonen ja Aurora Tammilehto. www.flyingsteps.fi

 

  • Juho Päivinen ja Mari Munne, Boogie Woogie (nopea)

Juho ja Mari ovat turkulainen Rock’n’Swing -tanssipari ja heidän päälajinsa on Boogie Woogie. Pari on tanssinut yhdessä neljä vuotta mutta sitä ennen kumpikin tahoillaan lapsesta saakka. Tämän vuoden saavutuksiin kuuluu Boogie Woogien saralla SM -kulta, PM -hopea, EM -neljäs sija sekä maailman cupin osakilpailun pronssi. Juho ja Mari ovat tällä hetkellä Suomen parhaiten menestyvä pari lajissaan ja tavoittelevat maailmanmestaruutta seuraavien vuosien aikana.

 

  • Suomalainen Tango / Ari Vaskelainen & Minna Forss

Minna ja Ari ovat pitkänlinjan lavatanssiharrastajia. Yhteistyö tanssin parissa on jatkunut reilut  9 vuotta. Meriittilista kilpailusaralla on huikea; pelkästään viime vuonna he voittivat seuraavat kilpailut (yleinen / avoin luokka) Suomalaisen Tangon SM, Lavatangon SM, Unto Monosen muistokilpailu,  Lavatanssi cup 2016, Lumitango 2016, sekä lisäksi Seuratanssi kilpailun SM 2017.

 

 

Klo 15:15 – 15:30

  • InSpiral Dance Company Finland / Turku

Irlantilaisen tanssin koulu InSpiral Dance Company Finland on toiminut Suomessa vuodesta 2015 alkaen. Koulun toiminnan tarkoituksena on tarjota kiinnostuneille mahdollisuuksia osallistua irkkutanssikisoihin, mutta halu kisata ei ole edellytys koulun tunneille osallistumiselle. Tunneille voi tulla niin harrastuksen, kiinnostuksen, kuntoilun kuin tanssin ilonkin vuoksi. InSpiralin seuraava alkeiskurssi alkaa lokakuussa 2017. Lisätietoa inspiralturku@gmail.com ja http://www.irishdancefinland.net/. Tervetuloa tutustumaan irkkutanssiin!

Riku Torkkeli

Musiikin voima

Logomo salissa myös luentoja musiikin sekä tanssin voimasta ja vaikutuksesta!

Petri Rauhakallio

Tanssi itseymmärryksen kasvattajana

Logi 1&2 salissa nautitaan Niasta, tanssillisesta joogasta sekä äänimaljojen soinnista!

Anne Syvälahti

Onnikuu

Nia – luonnollinen tapa liikkua

Sanni Haahdenmaa Anu Niemi

Studio Vintti

Äänimaljajooga

Sanna Spohr

Intusiasma

YogaDance

Minna Aalto

Nia 5 stages

Työpajassa , Goto 33 Tanssi myös elää elämänvaiheissa ja koskettaa.

Miia Lehtonen

Läsnäolon Hetki

Tanssin Kosketus

Move 1 salissa tanssi kuljettaa koko päivän täydeltä!

Kimmo ja Marika Lasanen
Tanssikoulu TanssiGuru

Humppa -oodi 100 vuotiaalle Suomelle!

Karoliina Valontaival

5Rhythms® / 5Rytmiä®

Sparkles HighHeels
(Jasmine Mäkilä)

Showburlesque

Mikko Ahti

Tanssistudio Centro

Latin Mix

Lounas YsäriDisco

Kimmo ja Marika Lasanen
Tanssikoulu TanssiGuru

Salsa

Logomon aula, eli Olohuone

TanssiTori on kohtaamispaikka Logomon aulassa!

Kaikille avoin tila, jossa voit ottaa hetken haltuun ja tehdä siitä itsesi näköisen.

Mielessäsi ehkä tanssiesitys, ehkäpä opetustuokio, iloinen stand-up esitys tai kenties haluat hetkeksi rauhoittaa kaikki ympärilläsi tietoiseen läsnäoloon.

Nappaa toriemäntää hihasta ja kerro ideasi, niin tori on sinun.

TanssiTorilla soi myös musiikki ja sen tahtiin voi vaikka laittaa tanssiksi!

 

 

Logomon aulassa saatat kohdata myös ”Surujenkerääjän”.

Surujenkerääjä (kor./konsepti/tanssi: Jonna Aaltonen) on improvisatoorinen, performanssin omainen tanssi-installaatio/esitys/ilmestys. ”Surujenkerääjä” on keijun ja enkelin välimuoto. Se vaeltelee ihmisten keskellä ja kuiskailee keijujen kieltä. Se keräilee suruja ympäriltään ja antaa niiden haihtua taivaan tuuliin. ”Surujenkerääjä” haluaa jättää jälkeensä rauhaa, harmoniaa ja iloa, keveyttä ja kiireettömyyttä. Hahmo kuuluu aina siihen tilaan tai ympäristöön, jossa se liikkuu.

Turun tanssihelmi Uittamon Paviljonki on Suuri Sydän Hyvinvointitapahtuman virallinen ETKOpaikka!

Uittamon Paviljongissa Pe 25.8. klo 20 alkaen tanssittaa iki-ihana Taikakuu!

Lisätiedot: www.uittamo.fi

Tapahtuman viralliset JATKOT puolestaan vietetään 26.8. huikean kauniissa järvimaisemissa Yläneen Valasrannan tanssilavalla!

Valasrannan tanssilavalla La 26.8. klo 20:30 alkaen tanssittavat Arja Koriseva sekä Yölintu!

Lisätiedot: www.valasranta.fi